Skip to main content

vacature secretaris dialoogteam Kwaliteitsnetwerk mbo

secretaris dialoogteam Kwaliteitsnetwerk mbo

Secretaris dialoogteam
Stichting Kwaliteitsnetwerk mbo werkt sinds augustus 2017 met een nieuw referentiekader voor een instellingsdialoog bij de aangesloten mbo-onderwijsinstellingen, het Dialoogmodel. Een waardevol handvat voor elke organisatie die zich wil ontwikkelen, bereid is te reflecteren en de dialoog met derden vooral als een kans ziet om het reflectieve en ontwikkelingsgerichte gesprek over ambities en doelstellingen aan te gaan. De uitvoering hiervan wordt gedaan door een dialoogteam dat bestaat uit een voorzitter, een secretaris en twee leden. De samenstelling van het dialoogteam bestaat uit externe experts en 2 functionarissen werkzaam binnen een mbo instelling (een bestuurder en medewerker van een aangesloten instelling). Voor de uitvoering van deze dialoogsessies zijn wij op zoek naar een secretaris voor een dialoogteam.

De secretaris van een dialoogteam heeft samen met de voorzitter regie op het hele proces van de intake rond de vraag van een instelling  tot en met de realisatie van de eindrapportage voor desbetreffende instelling. De secretaris voert in opdracht van de voorzitter de voorbereiding (intake en documentenanalyse) uit. Daarnaast neemt de secretaris deel aan de uitvoering van de instellingsdialoog (dialoogsessies, trails en feedbacksessie) en is verantwoordelijke voor het schrijven van de rapportage.

Van de secretaris wordt kennis van het mbo en organisatieontwikkelingen verwacht. Vaardigheden op het terrein van communiceren, samenwerken, analyse en het verifiëren en onderbouwen van de bevindingen van het dialoogteam tot het schrijven van een rapportage, zijn relevant. Voor de dialoog met de instellingen verwachten we een open, nieuwsgierige en positief waarderende houding van het dialoogteam.

Het gehele profiel van de secretaris is terug te vinden op de website van het Kwaliteitsnetwerk mbo.

Iets voor jou?

Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Stuur dan uiterlijk 26 maart 2023 je motivatiebrief in  en voeg je cv bij naar info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Rinske Stelwagen. Zij is een van de voorzitters van de dialoogteams, zij heeft ook als secretaris gewerkt, haar email adres is rinske@bright-blue.nl, haar telefoonnummer is 06-39663450.