Skip to main content

Training Dialoogmodel

Sinds september 2017 werkt het Kwaliteitsnetwerk mbo met het nieuwe kader. Dit kader heeft als werknaam ‘Dialoogmodel’. Het is een doorontwikkeling van onze instellingsaudit waarbij we de dialoog hebben geïntroduceerd naar een geheel nieuwe manier van kijken naar instelling en nieuwe perspectieven, die in samenhang de kwaliteit van het onderwijs beïnvloeden. De nieuwe manier van kijken en de nieuwe perspectieven vraagt een andere manier van auditen, het vraagt andere competenties van de auditor. Daarom is er voor gekozen om naast een voorzitter, een secretaris en een auditor uit het Kwaliteitsnetwerk mbo ook een bestuurder in de auditcommissie te laten plaatsnemen.

Dit betekent ook dat alle auditoren geschoold worden in deze nieuwe systematiek, alvorens ze inzetbaar zijn bij de instellingsaudits. Daarnaast krijgen instellingen een goed beeld hoe het dialoogmodel wordt toegepast tijdens een instellingsaudit. Voor meer informatie verwijs ik u naar de publicatie

Wilt u deelnemen aan de scholing? U kunt zich hier aanmelden. Wilt u meer informatie over het programma neem dan contact op met Karin van Wijnen via kwijnen@deltion.nl.

Wanneer is de scholing?

donderdag 26 januari 2023 van 9.00 – 17.00 uur

Waar wordt de scholing georganiseerd?  KAS Woerden, De Bleek 13 Woerden

Wat zijn de kosten voor de scholing? De kosten worden, wanneer uw organisatie is aangesloten bij het netwerk, door het Kwaliteitsnetwerk mbo betaald.