Skip to main content

Onderwijskwaliteit evolueert!

Onderwijskwaliteit evolueert!

Op donderdag 6 oktober organiseert het Kwaliteitsnetwerk mbo haar jaarlijkse conferentie. U wordt getrakteerd op een proeverij van boeiende sprekers en workshops. Zoals Hendriks Jan Grievink en Rolinka Kattouw van Next Nature, hét internationale netwerk voor iedereen die graag meepraat over een toekomst waarin natuur en technologie versmelten.

Uiteraard gaan we voor wie wil in gesprek over de proeftuinen van het referentiewaardentraject. De werking van instrumenten als peer reviews en kwaliteitstafels komt aan bod, naast de opbrengsten van onze netwerkactiviteiten van het afgelopen jaar. Tot slot neemt Arno Folkerts ons mee in afsluitende bijdrage over veranderen. Hoe kunnen we in een veranderende tijd de cultuur zo aanpassen dat het een middel wordt om een nieuwe structuur te omarmen.Na deze neurowetenschappelijke inzichten over verandering, wendbaarheid en samenwerking afgewisseld met een gezonde dosis humor sluiten we de dag af op de netwerkborrel.

Graag ontmoeten we u op donderdag 6 oktober 2022 bij het Evoluon in Eindhoven. De conferentie start om 09.30 uur en wordt in de middag afgesloten met een netwerk borrel. Reserveert u de datum alvast in uw agenda? Medio augustus ontvangt u informatie over het programma inclusief een aanmeldformulier.

Met vriendelijke groet,

Peter van Mulkom
voorzitter Kwaliteitsnetwerk mbo