Skip to main content

Onderwijskwaliteit evolueert!

Onderwijskwaliteit evolueert!

Waar evolueren we naartoe? Wat leert de toekomst van gisteren ons? Wat betekent dat voor het mbo nu? Hoe houden we in deze ontwikkeling de kwaliteit hoog? Deze vragen vormen inspiratie voor de jaarlijks conferentie van het Kwaliteitsnetwerk op 6 oktober. Waar? Bij het Evoluon in Eindhoven, hoe kan het ook anders.

Je wordt getrakteerd op een proeverij van boeiende sprekers en workshops. Uiteraard gaan we voor wie wil in gesprek over de proeftuinen van het referentiewaardentraject. De werking van instrumenten als peer reviews en kwaliteitstafels komt aan bod, naast de opbrengsten van onze netwerkactiviteiten van het afgelopen jaar. Ook halen we samen urgente thema’s op waarmee we verder aan de slag willen. Tot slot neemt Arno Folkerts ons mee in een afsluitende bijdrage over veranderen. Hoe kunnen we in een veranderende tijd de cultuur zo aanpassen dat het een middel wordt om een nieuwe structuur te omarmen. Na deze neurowetenschappelijke inzichten over verandering, wendbaarheid en samenwerking afgewisseld met een gezonde dosis humor sluiten we de dag af op de netwerkborrel.

Graag ontmoeten we jou op donderdag 6 oktober 2022 bij het Evoluon in Eindhoven. De conferentie start om 09.30 uur en wordt in de middag afgesloten met een netwerk borrel.

Meld je hier alvast aan voor de conferentie en schrijf je in voor een van de workshops.

Met vriendelijke groet,

Peter van Mulkom
voorzitter Kwaliteitsnetwerk mbo