Skip to main content

Intervisiebijeenkomsten Teams aan Zet

Intervisiebijeenkomsten ‘Eigenaarschap voor kwaliteit in teams’ (Nog enkele plaatsen beschikbaar)

We delen allemaal de visie dat de borging van onderwijskwaliteit zo diep mogelijk in de organisatie moet liggen. Onderwijsteams spelen hierbij een cruciale rol. Maar hoe krijg je dit voor elkaar, dat teams eigenaarschap tonen?

De coalitie Teams aan Zet organiseert i.s.m. Onderwijs 124 een aantal intervisiebijeenkomsten rondom vraagstukken die spelen in de eigen werkpraktijk ten aanzien van het thema ‘Eigenaarschap voor kwaliteit in teams’

Opzet

De bijeenkomsten hebben het karakter van een werkplaats. Voorafgaand aan de eerste sessie formuleer jij je vraagstuk, waar je tijdens de bijeenkomst(en) aan wil werken. Per bijeenkomst werk je zowel individueel als samen aan jouw vraagstukken en die van anderen. De intervisie zal geleid worden door Onderwijs124, ervaren begeleiders (onderzoekers, adviseurs en kunstenaars) die werken vanuit creatieve maakprocessen (www.onderwijs124.nl) 

Het traject bestaat uit 3 fysieke bijeenkomsten van 15.00 tot 19.00 uur (inclusief een hapje eten). Wij nodigen je uit om deel te nemen aan één of meerdere bijeenkomsten.

  • 7 februari 2023
  • 4 april 2023
  • 6 juni 2023

Locatie: Bar Beton Utrecht CS

 Aanmelden kan HIER tot en met 20 januari 2023. 

Heb je nog vragen, dan horen wij dat graag.

Namens de trekkers van de coalitie Teams aan Zet

Marieke van Hoek-Sanders

Monique Wassen

Robin Robart