Skip to main content

NU AANMELDEN – 10 JAAR GROOTS IN KWALITEIT

GROOTS IN KWALITEIT!

Op donderdag 5 oktober organiseert het Kwaliteitsnetwerk mbo haar jaarlijkse conferentie. Je wordt, in Madurodam te Den Haag, getrakteerd op een proeverij van boeiende sprekers en workshops. Uiteraard gaan we met elkaar in gesprek over de proeftuinen van het referentiewaardentraject. Je kan ervaren hoe instrumenten als peer reviews en kwaliteitstafels worden ingezet. Maar ook wordt ingegaan op studentbetrokkenheid, inspirerende voorbeelden vanuit mbo-scholen en niet te vergeten de opbrengsten van onze coalities en andere netwerkactiviteiten.

We staan stil bij ons 10-jarig jubileum en zijn bijzonder verheugd dat demissionair Minister Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het bereiken van deze mijlpaal met ons meeviert en aanwezig is op onze conferentie.

Onze keynote spreker Danielle Braun, expert op het gebied van organisatiecultuur neemt ons mee in wat een organisatiecultuur nu eigenlijk precies is en hoe je deze kan veranderen. Hoe zorg je voor échte gesprekken in organisaties?

We stimuleren de aanwezigheid van docenten en studenten en bieden hen daarom de mogelijkheid om als gast op onze conferentie aanwezig te zijn. Ben jij docent of student in het mbo, stuur dan een emailbericht aan info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl. Je ontvangt dan van ons een promocode om je deelname aan de conferentie kosteloos te verzilveren.

We wensen je een hele inspirerende zomer en zien je graag tegemoet op donderdag 5 oktober 2023 bij Madurodam in Den Haag. De conferentie start om 09.30 uur en wordt in de middag afgesloten met een netwerk borrel.

Met vriendelijke groet,

Mare Riemersma
Voorzitter Kwaliteitsnetwerk mbo