Skip to main content

10 JAAR GROOTS IN KWALITEIT!

GROOTS IN KWALITEIT!

Op donderdag 5 oktober organiseert het Kwaliteitsnetwerk mbo haar jaarlijkse conferentie. Je wordt, in Madurodam te Den Haag, getrakteerd op een proeverij van boeiende sprekers en workshops. Uiteraard gaan we met elkaar in gesprek over de proeftuinen van het referentiewaardentraject. Je kan ervaren hoe instrumenten als peer reviews en kwaliteitstafels worden ingezet. Maar ook wordt ingegaan op studentbetrokkenheid, inspirerende voorbeelden vanuit mbo-scholen en niet te vergeten de opbrengsten van onze coalities en andere netwerkactiviteiten.

We staan ook stil bij ons 10-jarig jubileum en zijn bijzonder verheugd dat Minister Dijkgraaf van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap het bereiken van deze m ijlpaal met ons meeviert en aanwezig is op onze conferentie.

Onze keynote spreker Danielle Braun, expert op het gebied van organisatiecultuur neemt ons mee in wat een organisatiecultuur nu eigenlijk precies is en hoe je deze kan veranderen. Hoe zorg je voor ├ęchte gesprekken in organisaties?

Graag ontmoeten we je op donderdag 5 oktober 2023 bij Madurodam in Den Haag. De conferentie start om 09.30 uur en wordt in de middag afgesloten met een netwerk borrel.

Reserveer je de datum alvast in je agenda? Binnenkort ontvang je informatie over het programma inclusief een aanmeldformulier.

Met vriendelijke groet,

Mare Riemersma
Voorzitter Kwaliteitsnetwerk mbo