Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

Nieuws

Basis auditorentraining: inschrijven is weer mogelijk

De volgende basis auditorentraining start in maart 2019. In samenwerking met MBO Academie heeft het Kwaliteitsnetwerk mbo een tweedaags programma ontwikkeld dat speciaal is gericht op het uitvoeren van interne audits. U gaat stapsgewijs aan de slag. Naast het krijgen van kennis van auditstijlen en -modellen, wordt u op de hoogte gebracht van de meest actuele ontwikkelingen en interpretaties van het inspectiekader.

Lees verder
Basis auditorentraining: inschrijven is weer mogelijk

Docententafel: "Je scherp houden door elkaar aan te spreken"

Het Kwaliteitsnetwerk mbo nodigt u graag uit om deel te nemen aan een docententafel met als gespreksthema: “Je scherp houden door elkaar aan te spreken”. Hoe kan ik als docent hier aan bijdragen? Dit thema is als rode draad opgehaald in oriënterende gesprekken met deelnemende instellingen en tijdens onze jaarlijkse conferentie die onlangs gehouden is in de Apenheul.

Lees verder
Docententafel:

Het Dialoogmodel voor u toegelicht

Nieuwsgierig naar het dialoogmodel? In onderstaande toelichting treft u een beschrijving van het model. De kern van het model is het voeren van een open gesprek op basis van 4 richtingen en vermogens. Door de audit krijgt de instelling antwoorden op vragen die men zelf opstelt voor het auditteam. Hiermee kan de instelling verder bouwen aan goed onderwijs.

Lees verder
Het Dialoogmodel voor u toegelicht