Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

01 november 2018

Verder praten met het Kwaliteitsnetwerk?

Bent u naar de conferentie geweest en wilt u in kleinere setting doorpraten over de thema’s die tijdens de conferentie aan bod zijn gekomen? Dat kan op 14 november aanstaande bij MeetNOffice te Woerden.

Om de koers voor de komende jaren goed neer te zetten wil het Kwaliteitsnetwerk mbo graag in gesprek met u. Wat helpt u en uw collega’s op weg naar goed onderwijs en welke steun kunnen we elkaar in het netwerk bieden. Het gesprek helpt ons een agenda samen te stellen die aansluit op uw wensen. Daarnaast werkt het netwerk momenteel aan een rapportage ‘Kwaliteit in Kleur’. Onderdeel hiervan is het onderzoek naar de opbrengst van haar activiteiten. Is er een rode draad te ontdekken door de jaren heen? Veranderen de aandachtgebieden? Sluiten de netwerkactiviteiten voldoende aan? De rapportage van en door de (aangesloten) instellingen over de kwaliteit van het mbo kan de instellingen inspireren en kan ook helpen kleur te geven aan het publieke beeld over het mbo.

Op 14 november willen we graag samen met de onderzoekers van ECBO en u in gesprek over de reeds verzamelde opbrengsten én willen we met u vaststellen welke thema’s de komende tijd de agenda van het Kwaliteitsnetwerk mbo moeten bepalen. Inloop vanaf 09.30 uur. De bijeenkomst is van 10.00 uur tot 12.00 uur en wordt afgesloten met een broodjes lunch. U kunt zich aanmelden door het sturen van een e-mailbericht aan merel.hendriks@welkon.nl of info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl. Na aanmelding ontvangt u een email ter bevestiging, routebeschrijving e.d.