Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

05 september 2020

Vacature: Bureaumedewerker Bedrijfsvoering Kwaliteitsnetwerk mbo

Het Kwaliteitsnetwerk mbo is op zoek naar een bureaumedewerker die de bedrijfsvoeringsprocessen van het netwerk coördineert. In deze functie ben je de spin in het web van het netwerk. Je werkt zelfstandig, denkt mee en gaat proactief aan de slag. De functie bestaat vooral uit een organiserend en coördinerend (verbindend) takenpakket. Je plant fysieke en online (coalitie)bijeenkomsten en verzorgt het uitnodigen en de registratie van de deelnemers. Je hebt regelmatig contact met bestuurs-, bureau- en coalitieleden, aangesloten instellingen en externe instanties (o.a. Ministerie van OCW, Onderwijsinspectie, MBO Raad). Verder ben je (mede)verantwoordelijk voor de financiële- en contractadministratie. Omdat je een goed beeld hebt van alle lopende activiteiten signaleer je bijtijds zodat de interne PDCA-cyclus door het bureau uitgevoerd wordt. Tot slot beheer je de agenda van de voorzitter van het kwaliteitsnetwerk en voer je enkele secretariële werkzaamheden uit.

De bureaumedewerker bedrijfsvoering heeft kennis op hoofdlijnen van in- en externe lopende zaken en ontwikkelingen in het mbo. HBO werk- en denkniveau. Inzicht in de werkwijze van de mbo-sector en de werkzaamheden van het kwaliteitsnetwerk. Communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift), gevoel voor cijfers en de PDCA-cyclus zijn zeer relevant. Voor de uitvoering van de functie is samenwerken, pro activiteit en zelfstandig kunnen opereren eveneens van belang. Als bureaumedewerker heb je een open, nieuwsgierige en positieve houding.

De omvang van de functie bedraagt ca. 24 uren in de week (0.6fte) en betreft een voorlopige aanstelling voor de duur van een jaar. Het betreft een inleen constructie waarvoor goedkeuring van de instelling is vereist. De werkzaamheden kunnen deels verricht worden op de locatie Campusbaan 6 te Nijmegen van ROC Nijmegen. Het netwerk biedt je een kans om een functie passend bij je ervaring en ambitie te creëren.

Het gehele profiel van bureaumedewerker bedrijfsvoeringis onder aan dit bericht te downloaden.

Iets voor jou?

Heb je dit gelezen en ben je geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan! Stuur uiterlijk 21 september 2020 je motivatiebrief in en voeg je cv bij naar info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 2 en 7 oktober 2020 bij ROC Nijmegen aan de Campusbaan te Nijmegen.