Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

18 september 2019

Trossen los! Meldt u aan voor de conferentie.

De 1e 100 aanmeldingen voor de jaarlijkse conferentie van het Kwaliteitsnetwerk mbo zijn een feit. U komt toch ook?

Op donderdag 3 oktober 2019 gaan we met u in gesprek op de ss Rotterdam tijdens onze jaarlijkse conferentie. Op een verrassende wijze gaan we met elkaar aan de slag om de kwaliteit van het onderwijs nog een stapje verder te brengen. Zoals u van ons gewend bent verzorgen we een programma waarin we zowel plenair als in subgroepen met elkaar het goede gesprek aangaan. Dit doen we vanuit verschillende perspectieven vanuit de blik van de docent, de (opleidings)manager, de diensten, de bestuurder en natuurlijk de student. Het belooft een zeer inspirerende dag te worden! Een dag die kan helpen om met elkaar beter te worden. We gaan vraagstukken verder identificeren, aanpakken delen én verkennen. Uiteraard worden de opbrengsten verwerkt in de activiteitenagenda van het Kwaliteitsnetwerk mbo.

Graag heten we u welkom op donderdag 3 oktober 2019 op de ss Rotterdam. De conferentie start om 10.00 uur en zal om 16.30 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. Kosten voor deelname bedrage €150,00 per persoon.

Ook dit jaar geldt dat docenten en studenten gratis toegang tot de conferentie hebben. Als u een docent of student bent krijgt u via het Kwaliteitsnetwerk mbo een promocode toegezonden zodat u zich kosteloos kunt inschrijven. Stuur een mail naar info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl om de code aan te vragen.

Aanmelden? Klik hier.