Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

10 juli 2019

Trossen los! Alvast een plaats reserveren? Het kan.

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor de jaarlijkse conferentie van het Kwaliteitsnetwerk mbo. Het lijkt nog niet zo lang geleden dat we via het gedrag van gorilla’s, orang oetans en bonobo’s naar onszelf gekeken hebben. Deze bijzondere spiegel bood interessante inzichten en bevestigde zomaar weer dat het leren van elkaar een continu proces is. In de afgelopen periode heeft het Kwaliteitsnetwerk mbo tijdens diverse gesprekstafels het samen reflecteren op de agenda gezet.

Op donderdag 3 oktober 2019 zetten we de traditie voort en gaan we met u in gesprek op de ss Rotterdam tijdens onze jaarlijkse conferentie. Op een verrassende wijze gaan we met elkaar aan de slag om de kwaliteit van het onderwijs nog een stapje verder te brengen. Zoals u van ons gewend bent verzorgen we een programma waarin we zowel plenair als in subgroepen met elkaar het goede gesprek aangaan. Dit doen we vanuit verschillende perspectieven vanuit de blik van de docent, de (opleidings)manager, de diensten, de bestuurder en natuurlijk de student.

Het belooft een zeer inspirerende dag te worden! Een dag die kan helpen om met elkaar beter te worden. We gaan vraagstukken verder identificeren, aanpakken delen én verkennen. Uiteraard worden de opbrengsten verwerkt in de activiteitenagenda van het Kwaliteitsnetwerk mbo.

Graag heten we u welkom op donderdag 3 oktober 2019 op de ss Rotterdam. De conferentie start om 10.00 uur en zal om 16.30 uur worden afgesloten met een netwerk borrel. Kosten voor deelname bedrage €150,00 per persoon.

Ook dit jaar geldt dat docenten en studenten gratis toegang tot de conferentie hebben. Als u een docent of student bent krijgt u via het Kwaliteitsnetwerk mbo een promocode toegezonden zodat u zich kosteloos kunt inschrijven. Stuur een mail naar info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl om de code aan te vragen.

Aanmelden? Klik hier.