Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

04 maart 2019

Training Dialoogmodel

Op donderdag 11 april 2019 vindt er weer een scholing dialoogmodel plaats. Deze scholing is voor bestuurders, auditoren en overige belangstellenden.

Sinds september 2017 werkt het Kwaliteitsnetwerk mbo met het nieuwe kader. Dit kader heeft als werknaam ‘Dialoogmodel’. Het is een doorontwikkeling van onze instellingsaudit waarbij we de dialoog hebben geïntroduceerd naar een geheel nieuwe manier van kijken naar instelling en nieuwe perspectieven, die in samenhang de kwaliteit van het onderwijs beïnvloeden. De nieuwe manier van kijken en de nieuwe perspectieven vraagt een nieuwe manier van auditen, het vraagt andere competenties van de auditor. Daarom is er voor gekozen om naast een voorzitter, een secretaris en een auditor uit het Kwaliteitsnetwerk mbo ook een bestuurder in de auditcommissie te laten plaatsnemen. 

Dit betekent ook dat alle auditoren geschoold worden in deze nieuwe systematiek, alvorens ze inzetbaar zijn bij de instellingsaudits. Daarnaast krijgen instellingen een goed beeld hoe het dialoogmodel wordt toegepast tijdens een instellingsaudit. Voor meer informatie verwijs ik u naar de publicatie  https://www.kwaliteitsnetwerk-mbo.nl/content/files/Files/Audits/Algemeen/Dialoogmodel3def.pdf

Wilt u deelnemen aan de scholing? Er zijn nog slechts een paar plaatsen beschikbaar. Neem contact op met Karin van Wijnen via kwijnen@deltion.nl.

 

Wanneer is de scholing? Donderdag 11 april 2019 van 9.00 – 17.00 uur

Waar wordt de scholing georganiseerd? Landgoed Huize Bergen (Vught)

Wat zijn de kosten voor de scholing? De kosten worden wanneer uw organisatie iis aangelsoten bij het netwerk door het Kwaliteitsnetwerk mbo betaald.

Tot wanneer kan ik mij opgeven? 15 maart 2019