Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

03 juni 2018

Docenten in het voordeel op de jaarlijkse conferentie d.d. 4/10/18

Het Kwaliteitsnetwerk mbo organiseert op 4 oktober 2018 zijn jaarlijkse conferentie. Het versterken van de kwaliteitscultuur in ‘de klas’ en binnen de teams en organisatie als geheel vormt de rode draad. We gaan het open gesprek aan op thema’s die vanuit de onderwijspraktijk zelf zijn benoemd. Opbrengsten van onze netwerkactiviteiten van het afgelopen jaar worden in het gesprek verwerkt.

Met deze dag beogen we met elkaar als studenten, professionals, (opleidings)managers, bestuurders en andere betrokkenen de kwaliteit van het mbo te stimuleren om zo de studenten de beste bagage mee te geven voor werk, hbo en breder de samenleving.

Bent u docent en wilt u graag naar ons congres komen? Meldt u dan snel aan door het sturen van een emailbericht aan info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl

De eerste 5 docenten per instelling krijgen gratis toegang tot de conferentie.

Graag heten we u welkom op donderdag 4 oktober 2018 in de Apenheul te Apeldoorn. De conferentie start om 10.00 uur en zal om 16.30 uur worden afgesloten met een netwerkborrel. Medio juni ontvangt u een uitnodiging tot aanmelden.

Tipje van de sluier? Bioloog Patrick van Veen schetst interessante parallellen tussen het gedrag van apen en ons eigen gedrag.