Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

13 juli 2020

Na de zomer: Verdiepende Ambassadeursbijeenkomst

Voor de ambassadeurs van het netwerk organiseren we in navolging op het webinar van 19/5 een online bijeenkomst. Deze bijeenkomst staat in het teken van elkaar beter leren kennen, in gesprek gaan over beelden, wensen, verwachtingen en behoeften als ambassadeur. In mei hebben we in het webinar al even stilgestaan bij de koers van het Kwaliteitsnetwerk mbo, de rol van de ambassadeur en hebben we met elkaar thema’s geïnventariseerd waar we ons het komende jaar op willen gaan richten. Zo is de basis gelegd voor de vorming van coalities, met onze ambassadeurs en andere geïnteresseerden uit onze instellingen.

Als ambassadeur gaat je rol nog wel wat verder dan het bijdragen aan coalities: wij zien de ambassadeur als een verbinder, verkenner en weet de achterban van de eigen instelling te betrekken en activeren. Na de zomer willen we dan ook graag verder in gesprek over hoe jullie deze rol willen invullen, wat dat vraagt en wat daarvoor nodig is (bijv. vanuit het bureau) en hoe jullie elkaar daarbij onderling kunnen vinden.

Graag willen we je uitnodigen voor een eerste online bijeenkomst op vrijdag 11 september van 10.00 tot 12.30 uur. Je mag rekenen op een gevarieerd en energiek programma met volop ruimte voor de onderlinge ontmoeting en gesprek! Ook na deze bijeenkomst zullen we in het najaar op verschillende momenten de onderlinge ontmoeting organiseren: online als dat moet, offline waar het kan. 

Aanmelden gaat eenvoudig. Ben je ambassadeur of wil je ambassadeur zijn? Klik hier en bevestig je deelname. Na de zomer ontvang je een link voor de online bijeenkomst.