Kennisdeling, training van auditoren en instellingsaudits.

07 december 2020

Ambassadeursbijeenkomst zeer geslaagd!

Afgelopen vrijdag hebben meer dan 35 ambassadeurs deelgenomen aan de online ambassadeursbijeenkomst. We hebben veel positieve reactie ontvangen en verzoek om verdere verdieping.

In navolging op het programma van de RvA, waar Esther Klaster van Common Eye alle aanwezige bestuurders heeft meegenomen in de werkende elementen van netwerken, hebben we ook met de ambassadeurs deze theorie verkend. Daarnaast zijn we in groepen uiteen gegaan om met elkaar in gesprek te gaan over de werkende elementen van netwerken. 

Heb je de bijeenkomst gemist of wil je de presentatie terugkijken, kijk dan op de Teamspagina van de Ambassadeurs. Hier vind je ook de opbrengsten van de breakoutrooms. Heb je nog geen toegang tot deze pagina, stuur dan een bericht naar info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl.

Waarom onze ambassadeurs zo belangrijk zijn?

Om de betekenis van het netwerk van de aangeslotenen te vergroten is een goede connectie met de aangesloten instellingen relevant. Daarom werken we met ambassadeurs. Deze ambassadeurs kunnen naast contactpersoon voor de uitvoering van de audits/reviews ook contactpersoon zijn voor het ophalen van vraagstukken die spelen voor de prioritaire thema’s en coalities en om de verbinding te leggen met betrokken medewerkers binnen de eigen instelling waar relevant. De instelling kan één of meerdere ambassadeurs hebben. Nog geen ambassadeur bij je instelling of wil je ambassadeur worden? Neem contact met ons op via info@kwaliteitsnetwerk-mbo.nl.