Skip to main content

Masterclass Lerend Veranderen

22Jun
14.00-17.00

Masterclass Lerend Veranderen

In het onderwijs zal de komende jaren het personeel op grote schaal uitstromen door vergrijzing. Tegelijkertijd zien we instroom van jonge collega’s die soms al snel weer doorstromen naar andere sectoren. Vragen die spelen: hoe kun je de jongere generatie laten instromen en blenden met oudere generaties? Hoe ga je om met studenten uit verschillende generaties en met verschillende culturele achtergronden? In teams spelen diverse type verschillen een rol, bijv. generatieverschillen, genderdiversiteit en culturele verschillen. Wat is hierover bekend en hoe kun je deze diversiteit productief maken? Hoe kom je tot integratie zonder dat je door het gesprek over diversiteit al 1-0 achter komt te staan? Welke rol heb je als leidinggevende in het werkend krijgen van diversiteit in teams?

Gastdocent Joyce Rupert werkt als onderzoeker en adviseur aan vraagstukken rondom het functioneren en leren van diverse teams, leiderschap en liefde in organisaties en verandermanagement. Joyce heeft haar eigen onderzoeks- en adviesbureau Work with Joy en is verbonden aan Nyenrode Business University en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Deze masterclass is de afronding van de leergang voor de deelnemers. Aan het eind van het programma besteden we daar aandacht aan en aansluitend is er een borrel.

programma Masterclass